Живеете в немскоговоряща страна, но не се чувствате уверени, когато говорите?

Детето Ви има проблем с усвояването на преподавания материал в училище?

Предстои Ви изпит за сертификат, но не се чувствате подготвени?

Искате да научите немски език, но не знаете от къде да започнете?

Мога да Ви помогна в овладяването на немски език или в неговото подобряване, така както съм помогнала и продължавам да помагам ежедневно на десетки други ученици.

Казвам се Петя Маркова и съм учител по немски език. Създадох "Онлайн индивидуални уроци по немски език" с много любов и с една мисия - да предам своите знания по достъпен и интересен начин на тези, които имат интерес към изучаването на немски език.  

Преподавам немски език от шест години насам. Първоначално в езикова школа, а последните четири години в онлайн такава. Това е професията, която избрах, защото образованието винаги е било и ще е най-важен приоритет за мен.  

Завършила съм с отличие двугодишен езиков курс за ниво С1 към Университет Дуисбург-Есен в град Есен, Германия, както и магистърската програма "Немски език и чуждоезиково обучение", направление "Педагогика на обучението по немски език" към ВТУ "Св.Св. Кирил и Методий".

Провела съм над 6000+ урока и имам опита и умението да идентифицирам нуждите на учащия и да му помогна да намери правилния път към систематизираното усвояване на знания по немски език.


Ще се радвам да бъда твоят учител по немски език и заедно да работим за постигане на твоята цел!

Петя Маркова